Palvelupaketit tiedotuksesta, tuottajana Special Press Esa Almgren


 

Lajiryhmän suostumuksella Esa Almgren tarjoaa seuraavia palveluja kerhojen ja yksittäisten kilpailijoiden käyttöön. Lyhyt esittely miksi katson olevani pätevä kouluttamaan:

Olen toiminut kerhon puheenjohtajana usean vuoden ajan. Noissa hommissa jouduin lupa-asioita hoitaessani asioimaan KHO:ta myöten ja luvat ovat nykyään kunnossa. Kaikki kunnia ei tietenkään ole kirjoittajalla, kerhollamme (NjMK) on hyvä porukka hoitamassa asioita. Lisäksi olen lajien harrastaja, olen toiminut kilpailun johtajana sekä tiedottajana. Toimin useankin kilpailijan tiedottajana ja lisäksi olen aiheesta kirjoittava lehtimies.

1. Kurssi moottorikerhon tiedotustoiminnan kehittämiseen

- Lupatoiminta ja sen kiemurat, toimintamallit ja lainsäädäntö - Kerhon sisäisen tiedotuksen merkitys - Yhteydet sidosryhmiin, tukijoihin - Tiedotustoiminta medialle, periaatteet ja toteuttamismalleja

Kurssi kestää noin kolme tuntia. Kullekin kurssille voidaan räätälöidä ohjelma, jossa käydään kunkin kerhon havaitsemia ongelmakohtia läpi.

Kurssin kustannukset määräytyvät paikkakunnan mukaan. Veloitan kulukorvaukset eli 2,09 mk/km ja verottoman päivärahan. Lähtöpaikka on Nurmijärvi, 30 km Helsingistä pohjoiseen, eli sen mukaan voi arvioida kustannuksia. Tarvittaessa minulta saa laskun ennakkoperintärekisteriotteineen ALV:neen kaikkineen, summa nousee ALV:n verran.

Paras tapa on kerätä 2-3 kerhon porukat ja tasata kustannukset. Samalla saa paljon tietoja naapurikerhojen ongelmista ja ratkaisuista.

 

Tiedotuspalvelut kilpailun järjestäjille

Peruspaketti 700:- ALV 0%

Hoidan paikallisen mediakentän kartoituksen, laadin ja lähetän ennakkotiedotteet sekä toimitan kilpailuraportin ja lähetän sen tiedotusvälineille.

Kilpailussa tiedotuspalvelu paikan päällä 300:- ALV 0% +km-korvaus 2,09/km +päiväraha 159:-. (Pidätän oikeuden osallistua kilpailuun, alennus 150:-).

Nettipaketti

Kerhon tiedotussivujen laadinta internetiin, julkaisupaikkana esim. rpmmag.net. 1000:- ALV 0%.

Kisalehden laadinta 2300:- ALV 0%

Kaksivärisen, A5-kokoisen, 16-sivuisen kisalehden /lähtöluettelon taitto ja toimitus zip-levykkeellä pdf-tiedostona painoon. Järjestäjän aineisto kuten lähtöluettelo tiedostoina, ilmoittajien materiaali hyvälaatuisina kuva-originaaleina tai tiedostoina. Tarvittaessa lehden painatus, paino laskuttaa suoraan tilaajaa. '

 

Kilpailijoiden tiedotustoiminta

Tarjoan kolmen tasoista ja hintaista tiedotuspalvelua kilpailijoille:

HOTHOTHOT-paketti 150:-/kerta ALV 0%

Raportti lähetetään 15 kilpailijan valitsemalle tiedotusvälineelle samana päivänä kilpailun jälkeen kello 21 mennessä faxilla tai sähköpostilla. Tiedotusvälineet voivat olla valtakunnallisia tai paikallisia, väliä ei ole. Kisaviikonloppuna 10 kilpailijaa voivat varata palvelun, palvelua käyttävät myös motocrossarit ja mahdollisesti ralliväki. Etukäteen varaamalla varmistetaan palvelun saatavuus, 10 etukäteisvarausta toimitetaan varausjärjestyksessä.

Tiedotuspaketti 1. Hinta 105:-/kerta ALV 0%

Raportti toimitetaan kello 14 mennessä kilpailua seuraavana maanantaina kilpailijan valitsemille tiedotusvälineille (15 kpl). Mahdollisuus myös englanninkielisen version toimittamiseen, jolloin hinta tuplaantuu ja yhteysaika veloitetaan erikseen. Englanti ei ole täydellistä mutta hyvätasoista.

Tiedotuspaketti 2. Hinta 85:-/kerta ALV 0%

Tiedotuspaketti laaditaan kilpailua seuraavana tiistaina kello 14 mennessä. Toimitetaan kilpailijalle edelleen lähetettäväksi. Laskutus tapahtuu etukäteen, kilpailija varaa 3-5 raporttia ja maksaa laskun.

Raporttia varten kullekin kilpailijalle toimitetaan raporttia varten tehty kysymyslista, johon kilpailijan tulee vastata. Raportti annetaan joko paikan päällä tai puhelimitse raportin laatijalle. Kilpailija saa halutessaan raportin lähetystiedot kontrollia varten.

Myöhästyneistä toimituksista kilpailijaa hyvitetään 15% / alkava myöhästymistunti.

 

Yhteystiedot: Puh/Fax: 09 - 276 1413, GSM 0400 - 729 575, e-mail: esa.almgren@iki.fi